Euro Truck Simulator 2 ve službě Steam Greenlight, nové logo pro ETS 2

Studio SCS Software nedávno rozjelo svou kampaň pro Euro Truck Simulator 2, která má za cíl prosadit tuto hru v nové službě Greenlight od Steamu. Zjednodušeně řečeno tato služba dává šanci projektům, které se z nějakého důvodu nemohou dostat do distribuce ve službě Steam (v případě ETS 2 příliš úzkým zaměřením hry, alespoň dle slov zástupců Steamu). Vývojáři tak chtějí touto cestou požádat všechny uživatele Steamu, aby jejich projekt podpořili, stačí k tomu pár kliknutí.

Pokud kliknete na banner níže (nebo na hlavní stránce našeho webu), dostanete se na stránku ETS 2 ve službě Greenlight, kde po přihlášení na Steam můžete tuto hru ohodnotit palcem nahoru, případně rovnou přidat do oblíbených, tak neváhejte a hurá do toho:

Novinka 1

Máte-li také web, na kterém byste chtěli ETS 2 ve službě Greenlight podpořit, vývojáři si právě pro vás přichystali několik verzí bannerů pro bílé i černé pozadí, včetně těch průhledných ve formátu PNG, které můžete na svůj web spolu s odkazem uveřejnit. Pokud máte zájem, stahujte je zde.

Nemalé množství lidí se ovšem vyjádřilo k distribuci ve službě Steam poměrně negativně. Obávají se, že pokud bude hra tuto službu podporovat, bude na ní zároveň závislá. Vývojáři je ale ujišťují, že se jedná pouze o alternativní způsob distribuce, který výrazně napomůže prodejům a vývoji dalších titulů, a pokud náhodou nejste jejím příznivcem, pořád zde bude možnost koupit si ETS 2 v krabicové verzi, případně digitálně z oficiálních stránek, a hrát ji nezávisle na Steamu.

A na závěr si můžete prohlédnou avizované nové oficiální logo ETS 2, které bylo zveřejněno také k této příležitosti. Podle nás se ale moc nezdařilo, což ovšem neznamená, že by se jiným líbit nemohlo, ostatně názor si zajisté uděláte sami:

Novinka 2

Zveřejnit odpověď