Práce na nových tahačích Scania řady S a R pokračují

Práce na nové generaci tahačů Scania zdárně pokračují a vývojáři se proto rozhodli zveřejnit pár screenshotů z vývoje. Níže můžete vidět tahač Scania S High Cab v konfiguraci 4×2 a rovněž můžete nahlédnout do jeho interiéru. Mějte však na paměti, že se jedná o rozpracované modely, a na finální podobu si tak budeme muset ještě nějakou dobu počkat.

Novinka 1 Novinka 2
Novinka 3 Novinka 4

23 comments

  1. No co k tomu dodat 😀 vše tu už bylo řečeno 😀 Tentokráte musím dokonce i slouhlasit s Neythi, nová Scanie je děsná krabice 😀 Líbí se mi tak po stěrače, ale to provedení té střechy je divné. Moc hranaté a nevím co je to za novou módu cpát světla i navrch… Vidím to tak, že i nadále zůstanu u staré dobré Scanie Streamline 🙂 Max přelezu na novej MAN pokud se ho někdy dočkáme a bude mít 8×4 🙂

      1. morrelo přesně můj názor, nejdříve se mi vůbec nelíbila, ale sotva jsem ji viděl v jiných barvách (jak fotky tak real), v jiném tuningu nebo Dutch Stylu tak mohu pro ni oči nechat a právě tu starou více odhazuji. Jako jasné teď to vypadá na snímcích jako pojízdná krabice na čtyřech kolech (což si myslím, že se razantně změní do finálního vydání), ale už jen ten interiér je nyní luxusně propracovaný. Hold Scania je Scania a ten to typ je TOP!

          1. Neythi jo ta modro-fialová prostě ne, ale jen si říká, jestli vývojáři udělají to, že bude možnost si nechat třeba nárazník v černém plastu nebo ho dát do barvy zbytku tahače (jak je DLC u SCANIE a grill si můžeme měnit na plast, barvu nebo chrom), protože to bude zase úplně jinak vypadat a takhle by si každý hráč udělal Scanii podle svých představ 🙂

                1. Jojo, s výbavičkou už je přeci jen lepší 😀 Ale nějak na mě divně působí nízké čelní sklo, snad to bude ve hře vypadat lépe.

Zveřejnit odpověď