Datum vydání rozšíření Itálie pro Euro Truck Simulator 2

Silnice jsou natažené, stromy zasazené a budovy umístěné. Od vydání očekávaného DLC Italia pro Euro Truck Simulator 2 nás dělí už jen pár dnů. Rozšíření bude vydáno 5. 12. 2017 (úterý) v odpoledních hodinách, přičemž cena na Steamu bude 17,99 € (~460 Kč).

Ve stejný den jako DLC Italia by měla vyjít také finální verze updatu 1.30 obsahující mimo jiné dlouho očekávané tahače Scania nové generace.

Novinka 1

17 comments

    1. Prosím Tě a zároveň prosím Vás všechny co chtějí ještě psát něco ohledně ceny nového DLC Itálie…Vám všem rejpalům to přijde moc drahé? Vždyť na tom chlapi pracují víc jak rok…a jen tak, platí zde přísloví: ,,Nesuď knihu podle obalu.“ Asi ano nedočkáme se něčeho přelomového co ve Skandinávii a Francii nebylo a teď by se to objevilo v Itálii, ale jen vidět pár snímků z hry, velikost mapy a jeden nebo více teaserů a říkat, že je drahá?!

      Škoda no…poznají se zde lehce jen Ti věrní fanoušci celého SCS.

      1. Pjotr: Tak tak, ako píšeš. Áno, som veľký kritik, ale nie čo sa týka cenovej politiky SCS.
        Všetko čo som od nich kúpil, som bral za plnú cenu. Zas nemyslím tak, že v nejakom obchode chcú na tom vyryžovať viac ako iný obchod, že napr. krabicovka je za 18€, a ja nájdem najdrahší obchod, kde to ponúkajú za 25€, to je zbytočné, tým, že človek niekde za to zaplatí viac ako bola stanovená cena, neznamená, že SCS dostane viac, jedine ten obchod zarobí na tom viac €.
        Takže keď niekto kúpi namiesto Steam-u(12€- NM) na instant-gaming za 8€(NM), tak potom je otázne koľko z toho dostane SCS, a pritom sa hrať na veľkého fanúšika SCS… teraz je dokonca na instant-e(NM-New Mexico) za 6.48€
        Takže keď chce niekto podporiť SCS, tak za plnú obchodnú cenu, ktorú nastavil SCS…

      2. Cena mi nepřijde vůbec přepálená. Celkově je bych řekl že i pod cenu. Nehledě na to, že dostaneme produkt, u kterého je vidět zaplacená suma. Je spoustu her, kde toho člověk pak lituje. Zde nikoliv.
        Neobhajuji vývojáře, jen to že zde to funguje na 99%. Když porovnáme New Mexico a Italii, dostaneme větší obsah a zábavu u Itálie. Mám oboje, a u mě vyhrává Evropa. Ale 100 lidí, 100 chutí 😉

    2. Mám pocit, že inženýři z SCS nepracují zadarmo (jako většina lidí za komoušů). Pracovali na tom celý rok, hrají si s detaily a různými serepetičkami aby to pro takové lidi jako jste vy bylo excelentní. Myslím, že dát 19€ za rok není takový problém. Hlavně mě překvapuje, že náš národ umí utrácet i za jiné věci (na dovolené nebo za alkohol), ale za dobře odvedenou práci ne. Ano, jsem kritik některých DLC politik jako třeba u EA nebo Paradox Inc., ale u SCS ne. Dál bych to už nerozebíral. Všechno tu zhrnul @Pojtr. 😉

    3. Kdyz vezmu v potaz kolik si dneska berou jiny vyvojarske studia za hry tak si myslim ze je to dobra cena, prikladu je mnoho kdyz kupujete novejsi hry tak za samotnou hru date treba 60 euro plus k tomu vyjdou jeste treba 3-4 DLC kazde po 20- 30 euro kdy se jedna v podstate jen o kratke DLC ktere kolikrat jeste stoji za prd takze ve finale date za takovou hru i treba 150 euro komplet se vsim vsudy, kdyz to srovnan s ETS 2 tak samotnou hru koupite za par kacek a k tomu jeste jednotliva rozsireni plus jina doplnujici rozsireni o doplnky a dalsi tak si rozhodne rikam ze SCS je jeste hodne levne viz. treba vydani ATS kdy cena byla asi okolo 700 stovek a k tomu jeste prislibily prvni rozsireni zadarmo a za dalsi jste dali par korun.Jiste samozrejme hry se ruzni svym obsahem a take starim od toho se odviji ceny, ale osobne ukazte mi jina vyvojarska studia ktere si za nove DLC rekne cenu v rozmezi od 10 do 18 euro, samozrejme ze zadne nebot jiny dost casto pod 30 euro nejdou a kdyz tak az po nejakem case kdy na tom vydelaji takze za me by si SCS mohlo klidne uctovat 25 euro za DLC pokud jde o rozsireni mapy, francie mohla klidne stat taky vice, a to nepocitam naprosto vybornou optimalizaci to ma opravdu maloktera hra.

Zveřejnit odpověď