Nasvícení scény, Polsko, Praha, …

Jak jsme slíbili, tak plníme. V tomto článečku najdete videa z poslední doby, která jsme nestačili zpracovat do samostatných novinek. Krom záběrů z vyvíjeného ETS 2 je tu i video, kterak Pavel Šebor (ředitel SCS Software) řídí tahač na zkušebním okruhu firmy Scania.

Denní doba, nasvícení

V tomto videu se můžete pokochat jak momentálně vypadá zpracování nasvícení scény za různého počasí (oblačnosti) a denní doby. Zpracování počasí zatím není zdaleka hotové, takže jde opravdu pouze o naťuknutí.

Polské scenérie

SCS Software uzavřeli dohodu o vydání ETS 2 v Polsku se společností CD Projekt. A protože CD Projekt chtěl nějakou ukázku na svou čtvrtletní konferenci, kde oznamuje připravované hry, vytvořili vývojáři krátké video s několika polskými městy (Štětín, Poznaň, Vratislav) a pár záběrů na krajinu. No a jelikož se video povedlo, dali ho k dobru i pro ostatní smrtelníky, a tak ho tu máte.

Okolí prahy

Několik záběrů z Pražského okruhu, odpočívadlo, tahače, auta. To je tak asi všechno co v tomto videu stojí za zmínku, prostě klasické video ukazující připravované stavby, krajinu, atp. Ale určitě stojí za zhlédnutí, koneckonců je dlouhé jen třičtvrtě minuty.

Jízda

A nakonec tu máme perličku. Při jednáních o udělení licence na použití značky Scania v ETS 2 byl Pavel Šebor (ředitel SCS Software) pozván, aby si zajezdil s tahačem na firemním zkušebním polygonu (v Södertälje, Švédsko). Vše bylo natočeno, a zveřejněno, tak se můžete podívat, jak mu to šlo – celkem dobře, když uvážíme, že tahač nikdy neřídil.

Zveřejnit odpověď