Byla spuštěna první verze portálu World of Trucks

World of Trucks (WoTr) nakonec není hra (i když není vyloučeno, že někdy bude), nýbrž portál spojující hru s online funkcemi. Momentálně se nachází ve verzi 0.01, která už tak pro hráče nabízí velmi zajímavé novinky, vývojáři však budou ve vývoji neustále pokračovat a snažit se naplno využít potenciálu online propojení. V této novince si rozebereme, co nám zatím portál nabízí.

Vlastní poznávací značky:
  • Pomocí předloh značek ze všech států v ETS 2 si můžete vytvořit vlastní poznávací značku, která se poté bude zobrazovat i na vašem tahači ve hře.
Herní avatar:
  • Na portál můžete samozřejmě nahrát i svůj vlastní avatar. Po propojení s online účtem se vám bude zobrazovat i ve hře.
Režim focení:
  • Do hry byl implementován jednoduchý editor, pomocí kterého lze vyfotit svůj tahač, přičemž můžete upravovat hloubku ostrosti, zorné pole a přechody do rozmazání. S tím souvisí i přidání správce snímků do hry, kde můžete své screenshoty prohlížet a následně nahrát na web.
Nahrání snímků na portál World of Trucks:
  • Ze svých výtvorů můžete vybrat až 6 snímků, které pomocí správce jednoduše nahrajete na svůj WoTr profil.
Uživatelská galerie:
  • Své snímky jste samozřejmě nenahrávali jen tak. Na webu má každý zaregistrovaný uživatel svou vlastní galerii, kterou může kdokoliv prohlížet, hodnotit a sdílet, přičemž ty nejlepší snímky se zobrazují na hlavní stránce portálu.

Jak jste si asi všimli, žádná z těchto funkcí nezasahuje do samotné hratelnosti. Vývojáři chtějí začít zlehka, přece jen je to pro ně nová zkušenost, vše pěkně otestovat a pomalu přidávat nové funkce.

Nakonec nezapomeňte stáhnout nový patch 1.6.0, zaregistrovat se na portálu World of Trucks pomocí svého CD klíče nebo Steam účtu a propojit svůj herní profil s online účtem.

Novinka 1

Zveřejnit odpověď