Ještě více informací o připravovaném updatu 1.11

Vývojáři pokračují v sérii ukázek z chystaného updatu 1.11 a tentokrát se podíváme na vylepšení zvuků i fyzikálního enginu a budeme to prolínat obrázky z Klagenfurtu a hranic mezi mezi Itálii a Rakouskem.

Jelikož se update 1.11 připravuje již nějakou dobu, budou v něm zahrnuty všechny aspekty hry. Fyzika, AI, simulace i doladění hratelnosti.

Novinka 1

Co se týče fyzikálního enginu, byla přidána podpora simulace stabilizační tyče, což vývojářům umožňuje přesněji nastavit stabilitu tahače i návěsu. Stejně tak byla přepočítána všechna těžiště tahačů, díky čemuž můžeme pozorovat rozdílné chování celé soupravy v závislosti na nákladu. Pokud nyní zatáčku příliš utrhnete, daleko snadněji se převrátíte. Nicméně hra musí být stále hrou, a proto byla zvolena optimální hranice mezi simulací a hratelností.

Novinka 2

Vylepšení se dočkal také kolizní model. Všechna vozidla mají nyní reálnější setrvačnost při nehodách a v rámci toho byly nahrazeny veškeré zvuky kolizí. Jistě si v této souvislosti vzpomenete na loňské nahrávání zvuků destrukce vozidel.

A u zvuků ještě zůstaneme. Přestože mají vývojáři ambicióznější plány ohledně zvukového systému ve hře, zatím alespoň, na základě zpětné vazby fanoušků, vyrovnali hlasitosti zvuků motorů všech tahačů mezi interiérem a exteriérem.

Novinka 3 Novinka 4
Novinka 5 Novinka 6

Zveřejnit odpověď