První World of Trucks newsletter, návštěva Södertälje

Při registraci na portálu World of Trucks zaškrtla více než polovina hráčů, že má zájem o zasílání newsletteru. Doposud žádný nebyl, ale vývojáři se konečně rozhodli tuto nevyužitou funkci zprovoznit. Mezitím navštívil Pavel Šebor, ředitel SCS Software, švédské město Södertälje, kde sídlí továrna Scania. Konalo se tam totiž finále dalšího ročníku celoevropské soutěže Scania Young European Truck Driver.

Vývojáři nechtějí newsletterem spamovat emailové schránky všech uživatelů World of Trucks. Proto máte možnost po přihlášení na svůj účet v nastavení označit zaškrtávací políčko „Receive updates about latest news and special events“, pokud jste to neudělali již při registraci, a informační zpravodaj tak přijde do mailu pouze k těm, kdo o něj projeví zájem. První newsletter bude obsahovat rozsáhlé preview DLC Skandinávie a souhrn všeho, co bude obsahovat. Zároveň se dozvíme, na jakých dalších projektech a činnostech studio SCS Software momentálně pracuje.

Novinka 1

Návštěva Södertälje

Pavel Šebor opět zavítal na finále celoevropské soutěže Scania Young European Truck Driver, které se jako obvykle konalo ve švédském městě Södertälje (pokud jste se nedívali živě, celou akci můžete zhlédnout ze záznamu zde). Díky tamnímu distributorovi a štědrým sponzorům mohl Pavel, spolu s youtuberem a streamerem známým pod přezdívkou Squirrel, přímo na místě předvést nové DLC stovkám návštěvníků. Zároveň pořídili i nespočet fotek, na jejichž výběr se můžete podívat níže.

Novinka 2 Novinka 3
Novinka 4 Novinka 5
Novinka 6 Novinka 7
Novinka 8 Novinka 9
Novinka 10 Novinka 11

Zveřejnit odpověď