Blíží se vydání DLC Michelin pro Euro Truck Simulator 2

Vývojáři měli v plánu ukončit vánoční akci na World of Trucks k prvnímu dni v novém roce, posléze ale usoudili, že akci prodlouží, protože někteří hráči určitě ocení více času.

Novinka 1

Do aktuální chvíle bylo vydáno více než 70 tisíc klíčů za splnění úkolu, ale ještě je mezi námi stále více než 50 tisíc hráčů, kteří se snaží dosáhnout cíle této akce. V průběhu akce bylo odvezeno více než 500 tisíc zásilek, což byla zátěžová zkouška pro serverovou infrastrukturu, proto jste si mohli v prvních dnech všimnout výpadků, které se, dle slov vývojářů, podařilo posléze vyřešit zvýšením výpočetního výkonu databáze.

Finální datum ukončení akce bylo stanoveno na 15. 1. 2017 ve 23:59:59. Poskytnutí více času můžete považovat jako způsob poděkování za hlasování ve Steam Awards 2016, kde Euro Truck Simulator 2 vyhrál dokonce dvě kategorie.

To ale není vše!

Po dlouhém schvalovacím procesu jsou nyní vývojáři ve spolupráci s vysoce ceněným výrobcem pneumatik připraveni vydat velmi atraktivní DLC. Podle aktuálních plánů by DLC mohlo být vydáno již následující týden. Stejně jako tomu bylo dříve u některých DLC, vývojáři se chystají umožnit několika fanouškům získat jej zdarma, výměnou za několik kliknutí na internetu. Sledujte tedy bedlivě veškeré informační kanály, protože se předpokládá, že vyčleněná část klíčů na tuto akci bude rozebrána během prvních pár hodin.

Novinka 2
Pro zobrazení animace obrázku klikněte na náhled.

22 comments

  1. Zdravím, mne by třeba potěšilo , kdyby byly konečně návěsy s kozlem (tahačem) propojeny kabeláží. Bez toho to vypadá pořád nějak divně…. Docela mně udivuje , že to ještě nikoho netrklo, při těch všech detailností na kterých vývojáři zapracovali. Ale chápu, že jsou jistě důležitější věci na zlepšování hry.

    1. Ano, sice by to byla pro ně reklama, ale zas za použití jejich značky budou chtít zaplatit. No a něco by to asi stálo, kdyby měli mít X druhů čerpacích stanic.

      Já bych třeba uvitál vizuální změnu tich obchoďáků. Dřív jsem měl mód, bohužel už nevím jak se jmenoval, který upravil vzhled ochodů, nájíždělo se přes parkoviště s auty a náklady se skládaly normálně z boku krámu u rampy. Vypadalo fakt realisticky.

      Edit: tu jsem našel screen – http://truckgame.cz/upload/ets2/down/mod/rampa/i/1.jpg

      1. Tuto úpravu mapy vytvořil jeden z, troufám si říct nejlepších, komunitních tvůrců (moderů). A to člověk s přezdívkou 50keda. Kterého SCS Soft zlanařila do svého týmu.

        Odkaz na mód co myslíš:
        http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=32&t=5022&p=14485#p14485

        Odkaz na článek o přijetí nového člena z řad komunity:
        http://blog.scssoft.com/2014/10/hard-at-work-on-ets2-114-now.html

        PS: Tento mód převzali a používají autoři ProMods mapy.

Zveřejnit odpověď