Testovací update 1.27 pro Euro Truck Simulator 2

Novinka 1

Plánovaný začátek veřejného testování nového updatu 1.27 pro Euro Truck Simulator 2 se lehce posunul, protože vývojáři byli zaneprázdněni opravováním chyb z aktualizace pro ATS, nicméně díky tomu dané chyby už v ETS2 nejsou.

Novinka 1

Obsah updatu 1.27 je prakticky stejný jako v případě aktualizace pro ATS, o které jste se mohli dočíst v nedávné novince. Výraznou změnou jsou ovšem policejní auta specifická pro každý stát, a to nejen nátěrem, ale také typickým modelem. Stejně jako v ATS vás budou pokutovat, pokud se v jejich blízkosti dopustíte nějakého přestupku, nicméně operovat mohou pouze na území svého státu, takže pokud s nimi přejedete přes hranice, tam už vás pokutovat nemůžou.

Novinka 2 Novinka 3

Kompletní výpis změn

Hlavní funkce:
  • Přidána AI policejní auta specifická pro každý stát.
  • Přidány zdvihatelné nápravy návěsů.
  • Přidána uzávěrka diferenciálu.
  • Přidány adaptivní režimy převodovky (výkonný, normální, úsporný).
  • Vylepšen model simulace motoru (tření, brzdění, spotřeba).
  • Přidána simulace přenosu do hnací hřídele (dvojitá spojka).
Programový kód:
  • Volvo s převodovkou Allison nyní může přeřadit přes 4 stupně.
  • Vylepšena simulace tlaku vzduchu (nárůst tlaku, zvuk uvolnění), opraveny hodnoty provozního tlaku vzduchu.
  • Upraven zvuk mincí.
  • Zvětšen dostupný rozsah zorného pole na 40-120 stupňů.
  • Přenastavena motorová brzda na 3 pozice. Při držení tlačítka bude mít motorová brzda největší účinek.
  • Pokud není přiřazen vstup na aktivaci motorové brzdy, zvýšení/snížení účinku motorové brzdy nyní funguje podobně jako u retardéru (v rozsahu od 0 do maxima).
  • Přidána aktivační místa pro tankování na čerpacích stanicích.
  • Příkaz g_force_economy_reset je nyní po resetu ekonomiky zakázán.
Informace pro modery:
  • Jedno přepisovací pravidlo lze nyní použít namísto dvojice pravidel přes propojená příslušenství.
  • Nastaveny všechny jednotky tlaku na bary (data, animace, UI přístrojové desky).
  • Přidána jmenovitá hodnota air_tank_pressure do dat podvozku.
  • Změněny vnitřní animace: všechna vzduchová, olejová a brzdová měřidla a kontrolky.
  • Přidány vnitřní animace: zdvižení nápravy návěsu (kontrolka), uzávěrka diferenciálu (tlačítko, kontrolka).
  • Přidána data motoru: resistance_torque (měřeno při 2000 otáčkách za minutu).
  • Zvuk mincí je nyní modifikovatelný stejně jako ostatní zvuky (prostřednictvím .ogg souboru).
World of Trucks:
  • Přidáno propojení vlastněného stažitelného obsahu s World of Trucks účtem, což umožňuje využití veškerých funkcí na World of Trucks.

Testovací update 1.27 pro Euro Truck Simulator 2 si můžete jako vždy stáhnout z betaverzí Steamu pod názvem „public_beta“. Veškeré chyby, na které případně narazíte, pak hlaste do specifického vlákna na oficiálním fóru nebo na našem fóru. Během veřejného testování se používá oddělený World of Trucks web, kde se po skončení testování veškerá nahraná data smažou. Non-Steam verze bude dostupná po skončení veřejného testování.

52 comments

  1. jinač ještě těm policajtum bych to drošku po opravil a přidal bych ještě do hry vahy ty tam chybej pač dobré by bylo kdyby vás policie meřila za rychlost když se vám zalepi za prdel navesu a nevite kdo to je ( pro toho kdo řidi z pohledu z kabiny ) tak by policie z majačkama a z napisem nasleduj mě na vedla těm vaham tam vas zvažili a pak by vám dala pokutu za rychlost i za přetiženi kdyby jste byli ( y ) 😀

    a kdo řekně že by byl problem z překladem na všechny staty tak kurva existuje googlu překladač

    policie čr a sk – nasleduj mě , policie německo – Folgen Sie mir , policie polsko – Pójdź za mną

    policie dansko – Følg mig , policie norsko – Følg meg , policie italie – Seguimi , policie uk – follow me

    policie švédsko – Följ mig , policie rakousko – Urmați-mă . atd

  2. Ahoj policajti dobry já vidělavam jen na pokuty pač litam až 150 km/h njn neni čas dodržovát vyhlašku 🙂
    a ano taky bych tam přidal hasiče a sanitky a naky nehody .a taky bych to vylepši tak aby ste mohli vystopit z tahače a volně se pohybovat po mape třeba na benzině dočerpat palivo do foukat kola koupit si třeba na benzine cigara nebo jine veci pač zase otazka naco vydělavate penize když nic za ně nemužete

    nepočitam kupovani dalšich tahaču placeni pokud a nafty ale ten nakup tahaču vas stejne zachvili omrzi

    jinak samotně o hře po graficke strance super ale co se tika dalšich veci tak to je tak o h…. 🙁

    třeba chyby na mape gps vašeho vozidla a najateho řidiče že nevite kde se vam pohybuje , nejdou ani určovat od vas zakazky co poveze , pak na mape chyby ukazovalel počasi a co nejvic asi človek za mrzi a vytoči že to nejde hrat z lidma po netu to už by človek dotoho koupnul pač samotniho to človeka zachvili omrzi a hodi hru do šupliku .

    kdyby to chlapci udělali hratelni online prez STEAM i krabicove verze tak by to bylo super ale to by se jim dotoho muselo chtyt tak at si položej otazku jestli to vubec dělaj pro nas hrače a nebo si to dělaj sami pro sebe !!!

      1. no co jsem četl na steamu tak MP jde jen na steamovou verzi tak nevim .

        jinak co koukam na YT na ETS 2 MP tak taky tam chodis dost debilu bych to udělal jen pro 4 hrače ten kdo by zakladal hru tak by se jezdilo jen z jeho tahači zakazky by si hrači vybyrali sami , a vydělali by si pul penez oni a i zakladatel serveru a taky by zaleželo jestli zakladatel serveru alias svoji firmy by sve řidiče – hrače platil za odvedenou praci ale byl by informovan o pruserech hraču – nehody , pokuty atd.

          1. to mi je jasne když pres steam hraju CS 2015 MP . stejně u krabicove verze ets 2 v hlavni nabidce chyby tlačitko ONLINE – to znamena že si takhle mužeš založit vlasni hru pro 4 hrače a hrajete . mám ETS2 a tohle v nastaveni neni a co jsem četl tu diskuzi po tim MP tak máj stim všichny problem takže pokud csc nepřida nebo neuděla bonusouvou edici kde bude i v nastaveni ets normalně online kde si hrač přes steam založi vlasni server tak MP se asi normalni človek nedočka kdo by rad jezdil z kamošema ve dvojici .

      1. No doufám že SCS Software ke hře nepouští komunitu protože jestli jo tak komunita tu hru tak posere že to bude katastrofa ta hra 🙁 když to vidím co ta komunita vytváří tak je jasně vidět že většina lidí s komunity kamion nikdy neřídili a ani v něm nejeli aspoň jako spolujezdec a neví co je reálné a co nereálné například ty zvuky tahačů, interiér, vše hledají na internetu…. možná se mnou někdo nebudete souhlasit ale je to opravdu tak

  3. Všimli ste si niekto, že ak v ETS 2 založíte nový profil, tak sa vám zjaví hned´ niekoľko modulov .mbd aj bez módov. Tuším že tam sú prefab-testy, slovakia, hungary ,czech-poland, … Neviete niekto povedať prečo sa mi to zjaví. Verziu hry mám 1.27.0.3, mapy moje isto niesú nakoľko ich netvorím, a nemám ani mody čo by to mohli spôsobovať. Avšak pri načítaní týchto modulov ni hra spadne.

                1. Možná to půjde koupit i jinde, ale klíč půjde aktivovat určitě jen na Steamu jako je to už od dob Scandinavia DLC.

                1. Co asi natom nedokážeš představit? Místo Kamionu si koupíš autobus, zajedeš na zastávku, nabereš lidi a převezeš je svým dálkovým autobusem do jiného města na zastávku a tam zas vystoupí. A takhle furt dokola a dokola. Neni natom nic složitého. A myslím, že kdyby to bylo jako sólo hra, tak by se to SCS nevyplatilo…

    1. Jo to mě taky.Bohužel,tyhle „ozdoby“ v podobě policie jsou víceméně k ničemu,pokud něco neuděláš sám.Policejní auta by se neměla vyskytovat v takovém množství jak se vyskytují a našlo by se více věcí.Ale zatím to asi musíme brát takový jaký to je a chtít po policii aby se chovala jako v reálu zatím nepůjde,jestli to vůbec někdy půjde

Zveřejnit odpověď